2 ut - 2 in!

2010-05-31 @ 13:02:32 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Det känns verkligen drygt att det är uppehåll, man har knappt något här inne och skriva, man försöker och försöker skriva ett bra inlägg men allt blir bara skit, eller ja för det mesta iallafall. Tänkte börja skriva lite som om de vore en dagbok här inne, skriva om vad som händer på min vardag och dylikt, endast för att hålla igång bloggandet nu under uppehållet samt ge er läsare lite mer att läsa.

Sitter iallafall nu på Svenska B lektion och har bara tar de lungt, jobbar såsmått med en uppgift. Satt och kollade på Sverige - Bosnien i Lördags och man blev väl inte direkt imponerad, tycker det är riktigt synd att man inte får se Daniel Larsson på plan. Visst vann Sverige med 4-2 men det var med mycket tur, Ola's mål var ett halvdant mål som tog på axeln in. Men en seger är alltid en seger.

Det var egentligen tänkt att Agon Mehmeti och Guillermo Molins skulle spela, men både två är skadade så de fick hoppa av, ytterligare två återbud har kommit och då får 2 Malmöiter chansen. Jiloan Hamad och Ivo Pekalski är de som får äran att representera Sverige i U21. Man kan inte göra mycket mer än att önska Jille och Ivo ett lycka till.

Här är matcherna som spelas:
4/6 Israel - Sverige kl 17.00 på Ness-Ziona Stadion, Tel Aviv
8/6 Sverige – Montenegro kl 19.15 på Örjans vall, Halmstad

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback