Bortaresor med MFF Support

2010-03-13 @ 22:26:05 • Kommentarer (0)PermalinkMFF SupportTrackbacks ()

Tidigare idag så publicerades det på MFF-Familjen vilka resor du kan åka med MFF Support. Den 11 April blir det en invasion i Kalmar och hela 700 pers. Så boka upp er nu!


15 mars klockan 19.00, GAIS-MFF: Tågresa som bekant!

 

28 mars klockan 15.00, Gefle – MFF: MFF Support vill skicka åtminstone en storbuss till Gefle. Priset kommer att landa på ca 400 kronor. Avgångstiden är inte helt bestämd men kommer antingen vara på lördag kväll eller tidigt (ca 04.00) på söndag morgon. Fördelen med att åka på lördag kväll är att man då får en heldag i Gävle. MFF Support ska ta ställning till avgångstid och kommer att meddela detta på hemsidan i nästa vecka.

 

11 april klockan 15.00, Kalmar – MFF: Säsongens tredje bortamatch kommer att utspela sig i Kalmar söndagen den 11 april. Efter förra årets snöpliga förlust så torde det vara många som vill ha revansch. Kalmar är tuffa att möta och allt stöd behövs, MFF Support har därför beslutat sig för att storsatsa denna match. Skånetrafiken erbjuder upp till 700 platser till Kalmar i ett chartrat Öresundståg med bara MFF:are. Ni som själva kört till Kalmar vet att det inte är den bästa och roligaste vägen att köra på och tåg torde därför vara ett ultimat färdmedel. Tåget är tänkt att avgå från Malmö C klockan 09.41 och vara tillbaks 21.45, besked på pris har inte lämnats än men en god gissning är att det kommer att kosta ca 300 kronor ToR. En sak är viktig att tänka på: Skånetrafiken måste ha besked på antalet platsen senast den 26 mars. MFF Support kan inte ta för stora ekonomiska risker och boka upp platser som sedan kommer att stå tomma, det är därför ytterst viktigt att boka tågresa så fort som möjligt. Biljetterna kommer att börja säljas i MFF-shopen vecka 11. För fortlöpande information besök vår hemsida.

 

20 april klockan 19.00, HIF – MFF: Bussresor kan vid önskemål arrangeras (vilket har gjorts tidigare år). Preliminärt kommer det dock inte att läggas fokus på någon arrangerad resa utan främst på en gemensam avgång med tåg från Malmö centralstation.

 

29 april klockan 19.00, IFK Göteborg – MFF: Preliminär tågresa. Kontakt har tagits med Skånetrafiken som ska se över möjligheterna för att chartra ett tåg. Det finns dock en liten risk att matchen flyttas. Låt det dock ligga kvar i bakhuvudet att en tågresa till denna match sannolikt kommer att arrangeras. Priset kommer sannolikt att landa på 250 kronor ToR.

 

5 maj klockan 19.00, Elfsborg – MFF: Här är tanken bussresor. Då matchen spelas på en vardag kommer vi att rikta in oss på att få iväg så många direkt bussar som möjligt. Bussarna kommer att avgå vi 15-tiden och priset kommer att ligga på ca 250 kronor.

 

15 maj klockan 16.00, Mjällby – MFF: En (förhoppningsvis) solig försommardag i Listerlandet. Här kommer bussresor arrangeras och sannolikt med två olika avgångar, en avgång med pub/pick-nickbussar med avgång ca 11.00 samt en avgång med direktbussar med avgång ca 13.30-14.00. Priset kommer att landa på ca 150 kronor.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback