VM 2010 DAG 3

2010-06-13 @ 23:42:36 • Kommentarer (0)PermalinkVM 2010Trackbacks ()

Då var ännu en dag avklarad och 3 matcher har spelats. Kan redan nu erkänna att jag inte kände någon lust för att lägga upp ett inlägg om Greens tabbe igår, kändes inte speciellt roligt.

Jag måste ju säga att idag skådade jag en av världens tråkigaste matcher, vilken? Jo, Algeriet - Slovenien. Den var något så satans tråkig så det inte finns med på kartan. Var mer fokuserad på datorn än matchen så följde inte den speciellt väl, men den slutade iallafall 1-0 till Sloveniens fördel. Det ryktades även att Algeriets målvakt gjorde en tavla vid målet, har inte kollat upp det och skiter totalt i det också.

Man zappade direkt över till 4:an där Serbia mot Ghana skulle spelas, lite mer fart och lite roligare match måste jag säga. Båda lagen var jäkligt jämna och båda skapade farliga chanser, dock så fick Serbien en så typisk straff mot sig och förlorar matchen pågrund av detta. Visst det var en solklar hands, men såg man situationen så förstår man att den var hyffsat jobbig. Ghanas, Ghyan tog iallafall hand om straffen och satte den, matchen slutade 1-0 till Ghanas fördel men det må vara den jobbigaste handsen att ta.

Efter matchen så var det uppehåll som vanligtvis, nästa match skulle inte börja förens 20.30 och var det mellan Tyskland och Australien. De flesta vet sen tidigare att Tyskland är ett lag man kan räkna med, med spelare som Schweinsteiger, Podolski, Muller, Klose och skadade Ballack så är dom jävligt duktiga. Kan säga er, kommer Ballack till spel så lär Tyskarna gå långt iår, vilket spel de har. Nästan lite MFF-klass på det hela, nä skämt å sido. Matchen slutade iallafall 4-0 till Tyskarna och Australien hade inte mycket att hämta denna matchen. Kan bli riktigt roligt och följa detta Tyskland framöver.

***
Vad bjuder morgondagen på då? Jo, vårt grannland Danmark spelar sin första match detta VM mot Holland, där jag hoppas att Danskarna vinner. Sedan ser vi även Italien spela sin första match mot Paraguay. Tider och kanal där matcherna visas ser ni här nedanför:

13:30 TV4:
Holland - Danmark
16:00 SVT:
Japan - Kamerun
20:30 TV4:
Italien - Paraguay

***
Synd är det dock att man börjar jobba imorgon och att man kommer att missa alla 13:30 matcher och knappt hinner till 16:00 matcherna, men det är väl smällar man får ta.

Ha det bra sålänge och glöm inte följa mig via twitter, länken finner ni HÄR!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback