" Det öppna brevet "

2010-06-08 @ 08:48:56 • Kommentarer (0)PermalinkVardagTrackbacks ()

Då har man precis kommit till skolan och endast 3 personer från min klass är här inklusive mig. Känns ganska tråkigt att behöva stiga upp såhär tidigt och sedan komma till skolan och ingen är här, menar kunde lika bra legat hemma och sovit. Får se hur jag gör men jag har nog turen att sluta efter lunch och då blir det nog hem och sova en stund.

Senare idag blir det att dra på en student och hälsa på lite, blir nog inte så värst ikväll utan de blir nog bara att ta det lungt. Var även på student igår hos min käre kusin, det blev en trevlig tillställning och trevligt var det att träffa kusinerna igen, det händer inte speciellt ofta.

---
Järnkaminerna över hos Djurgården och Stockholm skickade ett trevligt brev till SvFF & SEF, där de tog upp 7 punkter. Det var ett öppet brev och det finns att läsa på både fotbollskanalen samt aftonbladet. Inte nog med att Järnkaminerna står för de, utan Malmö FF, AIK och IFK Göteborg står bakom detta också och stöttar det fullt ut.

Punkterna som tas upp i brevet följer såhär:

  • Fasta matchdagar
  • Lägg upp spelscehmat tidigt på året o hela säsongen
  • Spela inte fotboll när det fortarande är vinter
  • Stäng inte allsvenskan när vädret och planerna är som bäst. Det här är så självklart att vi inte ens orkar motivera det.
  • Se över regelverket för bestraffningar av fotbollsklubbarna
  • Lyssna på den befintliga publiken
  • Börja tänka "publikfrämjande" istället för "publikskrämmande"
Varför agerar inte SvFF & SEF och bjuder in folk från diverse supporterförening? För att kunna snacka face to face och diskutera på ett normalt sätt, istället för att skicka brev och skriva på internet hela tiden. Vågar inte SvFF & SEF ta lite kritik? Man kan ju börja undra vad det är för folk som sitter med i SvFF & SEF, invalider hela högen?

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback