Cupmatch i Malmö + RÅP till AIK

2010-06-28 @ 20:32:51 • Kommentarer (1)PermalinkMalmö FFTrackbacks ()

Efter ganska mycket diskussioner kring cupmatchen mellan Mjällby mot Malmö FF så har man nu nått sitt slut. Matchen kommer att spelas i Malmö på Nya Stadion 16.00 på Söndag.

Varför man inte kan spela på Strandvallen, Mjällbys hemmaskjul är så enkelt att de har lagt en ny gräsmatta och den är inte klar tills på Söndag. Mjällbys reservplaner är Trelleborgs, Vångavallen samt Helsingborgs, Olympia. Dock så skulle det vara en konsert på Vångavallen så där kunde man inte spela. Olympia var det ens nog inte mycket snack om, det skulle urartat totalt och det insåg båda klubbarna ganska snabbt.

Efter att ha insett detta så försökte Mjällby flytta matchen till en annan dag, men Malmö FF sa blankt nej och ville spela den på Söndag. Då gick Mjällby ut med att man kan tänka sig lämna Walk Over men hur jävla dumt hade det varit? Att de ens går ut med sånt i tidningar visar var dem egentligen ska hålla till, jo i Superettan.

Folk undrar hur det kommer att vara, kommer vi stå på bortasektionen nu? Nej verkligen inte utan norra stå, sjungande sitt samt östra nedre sittplats kommer att vara tillängliga. Skulle de visa sig om det kommer mer publik än så kommer man öppna fler sektioner efter hand.

Priserna ser ut såhär:

Sittplats: Vuxen 170:- samt ungdomar (4-16) 100:-
Ståplats: Vuxen 100:- samt ungdomar (4-16) 60:-

Värt att notera är att detta är Mjällbys priser.

***

Nu till dagens andre bomb, Robert Åhman Persson. Han presenterade sig ganska bra i början av säsongen med att göra ett par mål, men sen blekna han till och försvann, fick egentligen aldrig chansen att komma tillbaka, visst vi har bättre spelare på mittfältet så det får man förstå. Trotts att ha varit bänkad så tränade han på för fullt och var alltid en framåt kille.

Nu väljer han dock att gå tillbaka till AIK efter 69 matcher i den ljusblåa fanan. Han lämnar med omedelbar verkan och om allt går som de ska så tror jag vi får se han antingen uppe i Solna eller här nere i Malmö när MFF möter AIK.

Man kan inte göra mycket merän att önska RÅP lycka till uppe i storstaden!


(Foto: Alexandra Flodin)

Kommentarer

Postat av: Towe

hehe jag tycker verkligen inte om fotboll xD

2010-07-08 @ 21:48:10
URL: http://gerdedalskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback