Mållöst i Malaga

2010-02-17 @ 22:36:53 • Kommentarer (0)PermalinkMalmö FFTrackbacks ()

Jo, det blev faktiskt mållöst i matchen mellan MFF - FC Metalurh Donetsk. Enligt Sydsvenskan så var det en match med full kamp, och Malmö hade faktiskt läge till att avgöra de sista 15 minuterna, dock så ville det inte sig.

Det skedde även några byte så alla fick vara med och känna på bollen.

(UT)Jiloan Hamad mot Muamet Asanovski
(UT)Rick Kruys mot Ivo Pekalski
(UT)Joseph Elanga mot Marcus Halsti
(UT)Jeffery Aubynn mot Jimmy Durma

Vi gjorde en bra match mot ett bra motstånd, sa MFF:s lagledare Staffan Tapper till Sydsvenskan.

---
Malmö Redhawks åkte på en rejäl smäll hemma mot Borfors under kvällen. Bofors vann med hela 2-6, visst kan man acceptera att Malmö förlorade borta mot Borås, men fan inte Bofors hemma. Varför justnu när allt går så himla bra? Börjar spelarna underskatta motståndarna och tro dom är bäst?
Det återstår och se på Fredag när ett jävligt bra lag, Leksand kommer på besök i Malmö Arena.

Ska själv försöka få tag på biljett dit, men det ser mörkt ut på markanden nu, kanske där finns några medgångar där ute som säljer sina biljetter på blocket? Man kan hoppas på det iallafall.

---
Kan även nämna att under kvällen spelade jag match och vi körde över Bjärred med 10-0 och är nu så gott som klara för titeln, seriesegrare J182, fast det återstår 2 matcher och de 2 matcher vinner vi om vi bara vill.

---
3 timmar kvar till nersläpp mellan Sverige och Tyskland, som det ser ut nu så orkar jag verkligen se matchen, men måste tänka på skolan också, så får se hur jag gör.

// MFF Snubben

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback