Söndagslistan V. 15

2010-04-19 @ 12:33:07 • Kommentarer (1)PermalinkSöndagslistanTrackbacks ()

Fan vad veckorna bara springer iväg nu, fan asså, vilken derbynoja man ligger inne med nu, imorgon gäller det. 16:08 avgår tåget från Malmö Central och snacka om att jag taggar redan nu, visst kommer denna listan en dag försent, men var förjävla trött igår.

TOPPEN:

1. WILTON FIGUEIREDO
Tycker Wilton förtjänar denna första platsen, som han kämpar och kämpar varje match. Han känns verkligen mer övertygande denna säsongen än förra. Tror att han kommer vara en stor del imorgondagens match mot Helsingborg.

2. KÄMPARINSATTSEN I LAGET
På 6 matcher har man vunnit 4 matcher och spelat oavgjort 2. Tycker verkligen det är ett annat Malmö FF vi ser nu än föregående säsong. Dagens fråga är dock, har vi krafter att vinna över Helsingborg, jag tror det, men det kan bli jävligt tufft.

3. SKÅNEDERBY !
Fyfan vad jag är taggad asså, årets viktigaste och roligaste match, Helsingborg borta. Snacka om noja asså, kunde knappt sova något inatt och kommer defentivt inte sova något inatt heller. I skrivande stund är det 1 dag, 6 timmar, 28 minuter och 15 sekunder tills matchen drar igång och som vi ska äga Olympia!


BOTTEN:

1. JASMIN SUDIC - SKADAD
Det var under Lördagens träning där Jasmin Sudic koliderade med Jiloan Hamad och är nu skadad, det small i knäet och det kan sluta jävligt illa, bara det inte är korsbandet för att förlora Jasmin i en hel säsong är verkligen inte kul för oss supportrar men även han själv. Speicellt nu när han fått erbjudande och spela U21 och hela kittet, hoppas inte det är något allvarligt. Vi kan dock plocka bort han imorgon mot HIF.

2. VULKANUTBROTTET PÅ ISLAND
Visst hör inte detta hemma till fotboll för 5 öre egentligen, men att ett sånt här jävla moln kan stoppa all flygtrafik, det är konstigt. Såg t.ex. att Brommapojkarna fick ta bussen ner till Trelleborg, snacka om en seg resa men sånt får man ta ibland. Men det är som BP:s sportchef säger till fotbollskanalen "Det är lite typiskt eftersom det här är den längsta bortaresan för säsongen"

3. LÄMNAR VI OSKRIVEN!

Kommentarer

Postat av: Michelle

Att ett askmoln kan göra så mycket är helt sjukt. ;) . Lycka till ! :D

2010-04-19 @ 15:12:52
URL: http://mi-karlsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback