Malmö FF - BK Häcken

2010-04-15 @ 09:26:29 • Kommentarer (0)PermalinkMalmö FFTrackbacks ()

Matchen igår drog iväl igång på ett jävligt bra sätt, Malmö spelade sig igenom Häckens försvar och sist på bollen var Edward Ofere som blev framspelad av Daniel Larsson, redan efter 7 minuter stod det 1-0 till Malmö. Sedan tyckte jag Malmö sjönk ner sig och "tog det lungt" på ett sätt, Häcken tog detta till nytta och kvitterade till 1-1 i 25:e minuten. Efter det målet så började båda lagen skapa många målchanser men det stod sig och vi gick till halvlek med 1-1.

Det var en riktigt rolig fotbollsmatch och när den andre halvleken drog igång så tog det inte merän 12-13 minuter innan det skulle bli mål för Malmös del. 2 mål för att vara exakt, första målet kom på straff efter att en Häcken spelare solklart tagit den på handen och domaren tvekade inte en sekund utan blåste direkt och peka mot straffpunkten. Från början gick Wilton fram och skulle lägga den, men efter en stund så gick Daniel Andersson fram istället och tog den, jävligt kallt gjorde han det och satte den. 2-1 stod det till Malmö och det tog inte lång tid innan Molins blev framspelad av Daniel Larsson som vann bollen lite in på offensiv planhalva. 3-1 stod det till Malmö och man kunde nästan ana att matchen var slut, visst tog det 2 minuter för Malmö att göra två mål men Häcken skulle inte kunnat göra det med de spelet dom hade igår.

Matchens bästa spelare idag på plan var faktiskt Wilton, han har kommit in mer och mer i spelet och tar till sig mycket mer nu, helt klart bäst på plan. Ricardinho var även tillbaka och gjorde sitt jobb utmärkt, var även nära och göra mål.