Förfester på ståplatstorget!

2010-04-09 @ 15:28:31 • Kommentarer (0)PermalinkMFF SupportTrackbacks ()

Vill du vara med och skapa fest på supportertorget – ytan bakom ståplats – och göra det till en levande mötesplats även innan matcherna? Det finns stora möjligheter och en långsiktig målsättning är att supportertorget alltid ska fungera som en plats för alla MFF-supportrar att samlas på före matcherna; för att ha trevligt, umgås och socialisera.

Under det senaste läktarmötet, som arrangerades av MFF Support, fördes diskussioner kring hur vi MFF:are kan skapa förfester på supporterstorget. En del intressanta förslag har framkommit; allt från ”speakers corner” till att bygga upp en minifotbollsplan men även att arrangera flaggmålningar och dylikt.

För att det ska bli verklighet krävs det att många MFF:are hjälper till. Därför beslutades att bilda en intressegrupp som är öppen för alla MFF:are som har idéer och vill hjälpa till för att få supportertorget mer levande och roligare att besöka innan matcherna.

Ingen idé är för dum och det kommer att behövas hjälp – förfesterna på supportertorget är ”av supportrar för supportrar”!

Är du intresserad av att hjälpa till? Hör i så fall av dig till:

Peter Åhlander, Medlems- och supporterdialog Malmö FF
E-post: [email protected]
Telefon: 0708-496713

Maki Zdravkovic, MFF-supporter
E-post: [email protected]
Telefon: 0704-380383

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback