INFÖR: Malmö FF - Trelleborgs FF

2010-05-02 @ 11:08:39 • Kommentarer (0)PermalinkMalmö FFTrackbacks ()

Då nalkas det Skånederby igen och denna gången gästar våran småbrödrar oss.

Trelleborgs FF har haft en svår start på säsongen, nästan halva laget är på skadelistan. Med endast 6 poäng på 9 matcher tar man en given plats längst ner i tabellen, man har även lyckats släppa in 17 mål på dessa 9 matcherna, 6 har man gjort. Med lite snabb matte så har TFF släppt in 1,88 mål per match.

Malmö FF däremot har det gått jävligt bra för faktiskt, 6 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Man körde över IFK i Göteborg med 2-0 och det såg jävligt bra ut från alla håll och kanter. Dagens ändring är att Joseph Elanga förmodligen tar över avstängde, Richardinhos plats på ytterbacken, och det gillar jag verkligen. Det ända som bekymrar mig är Daniel Larsson kollega, tycker Agon såg hyffsat blek ut i Göteborg och kom nästan inte till avslut, visst hade han en chans där han sätter bollen klockrent i stolpen, men det var nog allt. Våga sätta in Alex Nilsson från start? Laget kommer nog se ut ungefär såhär:

J. Dahlin
U. Vinzents - P. Jansson - D. Andersson - J. Elanga
G. Molins - W. Figueiredo - I. Pekalski- J. Durmaz
D. Larsson - A. Mehmeti / A. Nilsson

MALMÖ FF - TRELLEBORGS FF:
3-0

* Kan även läsa på Sydsvenskan att Dejan Garaca kanske får stå idag, då han var den ända som var med under gårdagens träning. Det ska nog dock mycket till för att Johan inte ska stå.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback