Söndagslistan V.8

2010-02-28 @ 22:45:14 • Kommentarer (0)PermalinkSöndagslistanTrackbacks ()

Då var det dags att köra igång med Söndagslistan, direkt hämtat från Johans blogg.

TOPPEN:

1. 100 ÅR
Finns väl egentligen inte något som slår detta. Malmö FF, 100 år fyllda.

2. Vinst mot Bröndby
Det blev vinst borta mot Bröndby idag med 3-4 och både Wilton och Ullrich var tillbaka. Wilton stod för 2 mål, en straff och en frispark, behövs verkligen för Wilton att komma igång nu innan serien drar igång.

3. OS-Framgångarna
Även om detta ska vara en blogg som handlar om fotboll och MFF så måste faktiskt våra OS framgångar hedras, jag personligen trodde aldrig att det skulle gå så bra för Sverige i OS. Skulle väl tippa på att vi har cirka 10 medaljer nu.

BOTTEN:

1. Vädret

Det värsta för en fotbollsspelare är nog när det är kyligt ute och det har snöat, det är nog det värsta för mig som supporter också, kyla och rusk. Nu när snön är borta så hoppas jag den stannar borta, regna kan de få göra hur mycket det vill, sålänge det inte snöar.

2. Förlust i 100årsjubileum matchen
Tycker personligen att när man nu arrangerar en match på sin 100års så ska man ha en spelbar plan, inte någon plan där snön ligger 1 meter utanför linjen och man halkar var man än springer. Och 1-3 hemma mot Elfsborg är inte godkänt, tycker jag inte.

3. Skaderna som rör sig i Malmö
Med cirka 2 veckor kvar till serien börjar så är det otroligt många skadade spelare, dock ser det ljus för de flesta att vara spelklara, men man kanske missar träningen och kör på rehab istället och då missar man det man tränar på och vi får ju hoppas att Malmö gör något på sina träningar och bygger upp ett spel och då missar de flesta spelarna detta. Det är en helt annan sak än att se de på papper än att göra det i verkligheten.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback